Transport in het buitenland

Wanneer u op zoek bent naar een transportbedrijf wat gespecialiseerd is in zwaar transport naar het buitenland, zijn wij van de Rooy & Rijnart B.V. u graag van dienst. In de afgelopen decennia heeft Wim Rijnart transport B.V. een enorme diversiteit aan zware objecten naar de gewenste plaats van bestemming getransporteerd. Dagelijks verzorgen wij zwaar transport voor zeer uiteenlopende industrie├źn. Zo vervoeren wij met regelmaat onder andere buispalen, damwanden & brugdelen naar vrijwel iedere gewenste plaats van bestemming. Als transportbedrijf hanteren wij een groot werkgebied in Midden- en West- Europa.

Ons werkgebied

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in zwaar transport binnen onze eigen landsgrenzen, zijn wij dit ook hierbuiten. Dagelijks zijn wij actief in de Benelux en in Duitsland. Daarnaast zijn wij ook op de hoogte van de wet- en regelgeving met betrekking tot speciaal transport in deze landen. Doordat wij over een jarenlange kennis en ervaring hebben opgebouwd met betrekking tot zwaar transport in zowel het binnen- als buitenland, kunnen wij putten uit een enorm netwerk. Hierdoor brengen wij u te allen tijde de juiste oplossing binnen handbereik. Naast dat we zwaar transport voor u uit kunnen voeren, kunnen wij ook speciaal transport voor u uitvoeren. Als gespecialiseerd bedrijf in de transport, zijn wij u van dienst met betrekking tot verschillende transportdiensten.

Transportdiensten

Soms is het noodzakelijk om op zoek te gaan naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in verschillende transportdiensten. Dit omdat u grote stalen buizen wilt laten vervoeren of omdat u speciale objecten op een bepaalde tijd op een gewenste locatie wilt laten leveren. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat elk object veilig en verantwoord op een door u gewenste locatie wordt afgeleverd. Indien nodig verzorgen wij zelfs de nodige ontheffingsaanvragen bij de Rijksdienst voor wegverkeer. Ook de transportbegeleiding van zowel zwaar transport als speciaal transport kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Aan de hand van de specificaties van het object zal er een keuze gemaakt worden uit het juiste voertuig wat afkomstig is vanuit ons eigen wagenpark. Wanneer u ons inschakelt als transportbedrijf, voeren wij niet alleen het transport uit, maar ontzorgen wij u ook met betrekking tot alle bijkomende zaken met betrekking tot het transport.

Menu