Speciaal transport

Wanneer u op zoek bent naar een transportbedrijf wat gespecialiseerd is in speciaal transport, zijn wij van de Rooy & Rijnart B.V. u graag van dienst. Dagelijks verzorgen wij lengte en breedte transporten voor zeer uiteenlopende industrieën. Zo vervoeren wij met regelmaat onder andere buispalen, brug- en kraandelen, naar vrijwel iedere gewenste plaats van bestemming.  Wij helpen u graag met het transporteren in het speciaal transport. Staat u voor een grote uitdaging wanneer het gaat om het vervoer van omvangrijke objecten? Wij nemen alle zorgen met betrekking tot speciaal transport uit handen. Wanneer we voor u aan de slag gaan met het uitvoeren van speciaal transport, zullen we allereerst starten met de voorbereidingsfase.

De voorbereidingsfase

Speciaal transport is een bewerkelijke vorm van transport. Om deze reden zullen we altijd starten met een voorbereidingsfase wanneer u ons inschakelt. In deze voorbereidingsfase wordt er onder andere gekeken naar het gewicht en de afmetingen van het te vervoeren object. Aan de hand van deze gegevens zal er een keuze gemaakt worden voor een passend voertuig wat afkomstig is uit ons eigen wagenpark. Wij hebben namelijk een breed scala aan verschillende transportmiddelen in ons wagenpark staan. Indien nodig en gewenst verzorgen wij ook de nodige ontheffingsaanvragen. Dit doen we bij de Rijksdienst voor Wegverkeer of bij vergelijkbare instanties in het buitenland. Hierdoor beschikt u altijd over de juiste documenten voor uw speciaal transport en loopt u tijdens het transport geen onnodige risico’s.

De juiste documenten

Bij speciaal transport bent u in veel gevallen verplicht om te beschikken over de juiste documenten. Al deze documenten kunnen indien u dit wenst, door ons verzorgt worden. Dit of u nu kiest voor speciaal transport in het binnenland of buitenland. Wij verzorgen namelijk ook speciaal transport in het buitenland. Naast dat we werkzaam zijn binnen onze eigen landsgrenzen, zijn we dit ook in Midden- en West- Europa. We zijn dagelijks actief in onder andere Duitsland en de Benelux. Bovendien kunnen we mede door onze jarenlange opgebouwde kennis en ervaring, putten uit een enorm netwerk in het buitenland. Hierdoor brengen we u te allen tijde de juiste oplossing binnen handbereik. Wij ontzorgen u graag op het moment dat u speciaal transport uit wilt laten voeren.

Menu