Transportdiensten

Soms is het noodzakelijk om op zoek te gaan naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in verschillende transportdiensten. Dit omdat u grote stalen buizen wilt laten vervoeren of omdat u speciale objecten op een bepaalde tijd op een gewenste locatie wilt laten leveren. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat elk object veilig en verantwoord op een door u gewenste locatie wordt afgeleverd. Indien nodig verzorgen wij zelfs de nodige ontheffingsaanvragen bij de Rijksdienst voor wegverkeer. Ook de transportbegeleiding van speciaal transport kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Aan de hand van de specificaties van het object zal er een keuze gemaakt worden uit het juiste voertuig wat afkomstig is vanuit ons eigen wagenpark. Wanneer u ons inschakelt als transportbedrijf, voeren wij niet alleen het transport uit, maar ontzorgen wij u ook met betrekking tot alle bijkomende zaken met betrekking tot het transport.

Transporteren met de vrachtwagen

Het transporteren van goederen en objecten met een vrachtwagen, is de belangrijkste vorm van transport binnen Europa. Dit is natuurlijk logisch, aangezien een vrachtwagen flexibel is. Dit in tegenstelling tot een vliegtuig of schip. Als transportbedrijf transporteren wij jaarlijks talloze verschillende soorten goederen en objecten. Zo vervoeren wij vaak dagelijks verschillende staalconstructies, stalen en kunststof buizen en grote elektra motoren.  In de afgelopen jaren hebben we als transportbedrijf een enorme diversiteit aan objecten naar de gewenste plaats van bestemming getransporteerd. De Rooy & Rijnart B.V. hanteert een zeer groot werkgebied, wat verder gaat dan alleen ons eigen land.

Het werkgebied

Als transportbedrijf zijn we niet alleen werkzaam binnen onze eigen landsgrenzen. Daarnaast zijn we op de hoogte van de wet- en regelgeving in al deze landen met betrekking tot transport. We zijn dagelijks actief in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we putten uit een enorm netwerk in zowel het binnen- als het buitenland. Dit maakt dat voor ons vrijwel niets onmogelijk is. Te allen tijde hebben we de voor u juiste oplossing binnen handbereik. Wanneer u op zoek bent naar een transportbedrijf wat uw objecten op een veilige en betrouwbare manier transporteert, bent u bij transportbedrijf de Rooy & Rijnart B.V. aan het juiste adres. U kunt contact met ons opnemen zodat we de transportmogelijkheden met u kunnen bespreken.

Menu